Starity

Intim helyen vakarózott a szupermodell

2012. május 24. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Irina Sheik orosz modell Cannes-ban csúnyán lejáratta partnerét és saját magát is.

hirdetés
Intim helyen vakarózott a szupermodell

A szupermodelleket ugyan felkészítik arra, hogy hogyan kell csodálatosan kinézni egy-egy rendezvény alkalmával, azonban úgy tűnik, hogy a vörös szőnyeges esemény előtt egy illemtanfolyamon sem ártana részt venniük.

Irina Sheik orosz modell nagyon kínos helyzetbe hozta milliárdos partnerét és saját magát is Brad Pitt új filmjének, a Killing Them Softlynak a premierjén, amikor úgy érezte a kamerák kereszttüzében, hogy senkinek sem fog feltűnni, ha benyúl a ruhája alá, és megvakarja viszkető intim testrészét a fehérneműje alatt.


Irina Sheik kínos pillanata

Természetesen a fotósok megörökítették a csipőig felvágott ruha alá nyúló hölgyet, a kép pedig azonnal bejárta a világhálót. Ronaldo volt – vagy nem csak volt – barátnőjének úgy tűnik, valóban akadnak gondjai a megjelenéssel, hiszen megesett már az is, hogy miniszoknyában parádézott egy rendezvényen, csak előtte elfelejtett szőrteleníteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek