Starity

Michael Trevino élvezi új karakterét

2012. május 24. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries vérfarkasa örül, hogy új oldaláról mutatkozhat be és szívesen alakítaná huzamosabb ideig Klaus szerepét.

hirdetés
Michael Trevino élvezi új karakterét

A Vámpírnaplók évadzárójában rengeteg meglepetés érte a rajongókat. Talán az egyik legjelentősebb esemény Klaus halála volt. Azonban Bonnie még az incidens előtt Tyler testébe költöztette a hibridet egy varázslat segítségével, így az ősi ellenség életben maradt, de a testcseréről senkinek nincs tudomása. A Tylert megformáló Michael Trevino nemrég adott interjút a sorozattal kapcsolatban, amiben elárulta, hogy még egy jó ideig szívesen alakítaná az ős-hibridet:

„Simán el tudom képzelni, hogy a negyedik évad első epizódjaiban Klaust fogom játszani, és kíváncsi vagyok, vajon meddig tudjuk ezt húzni.”

Michael nagyon izgatott új szerepe miatt, de izgatott a miatt is, hogy ez miként fog hatni Tyler és Caroline kapcsolatára:

„Klaus vonzalma Caroline iránt már nem okoz gondot kettejüknek, viszont nagyon érdekel, hogy milyen erős kapocs van közöttük és, hogy milyen irányba fogja ez elvinni a kapcsolatukat.”

Arra, hogy miként alakul a vámpír-vérfarkas-hibrid románc még októberig biztosan várnunk kell, de a rajongók számára megnyugtató lehet, hogy az előrejelzések szerint Michael Trevinot és Joseph Morgant sem kell majd nélkülözni a negyedik évadban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek