Starity

Radics Gigi kamukapcsolatban van

2012. május 24. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szemfülesek megfigyelhették, hogy a Megasztár döntőse kapcsolatban van a Facebook-profilján lévő kapcsolati státusz szerint.

hirdetés
Radics Gigi kamukapcsolatban van

Gőzerővel készül a holnap esti Megasztár fináléjára Radics Gigi és Szakos Andrea, így mindenki azt gondolná, hogy nincs idejük szinte semmire. Azonban úgy tűnik, hogy a tizenöt éves lány mégis szakít időt magánéletére, ugyanis Facebook-profilján kapcsolatban-státusz szerepel.

Az első potenciális pasijelölt, aki eszünkbe juthat, az nem más, mint egykori versenytársa, Burgess Benji, hiszen köztudott, hogy a fiú többet érez a salgótarjáni lány iránt, mint egyszerű barátság. Azonban nem alakult ki köztük semmi, a srác tiszteletben tartja, hogy Gigi nem szeretne tőle semmit.

Ha nem Benji, akkor viszont felmerül a kérdés, hogy ki a titkos hódolója Giginek. A megasztáros fiú erre meg is adta a választ: „Ő a legjobb barátnőm, és ez még mindig így van. Nem jöttünk össze, csak azért szerepel Gigi lapján az, hogy kapcsolatban van, hogy ne zargassák a fiúk” – árulta el a titkot Benji a Blikknek.

A fiatal srác még nem mondott le arról, hogy a jövőben esetleg egy párt alkossanak, de addig is mint barát minden téren a finalista mellett áll, jelen van a próbákon, és reméli, hogy ezzel Gigi édasapját is sikerül meggyőznie arról, hogy méltó lenne lányához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek