Starity

Miley Cyrusnak új tetkója van?

2012. május 25. 17:05   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színész-énekesnőnek, Miley Cyrusnak már több tetoválás ékesíti testét, és most úgy tűnik még eggyel bővült a kínálat.

hirdetés
Miley Cyrusnak új tetkója van?

Miley Cyrus az utóbbi időben nem csak meghökkentő kijelentéseivel, hanem jótetteivel is szerepel a címlapokon. Nemrég valóra váltotta egy beteg rajongója álmát, majd egy kutyát is örökbe fogadott, hogy megmentse az eb életét.

Miley folyamatos átváltozáson megy keresztül, hiszen a Disney üdvöske szerepköréből végleg kitört, és saját feje után megy. Ezt az új piercingje is bizonyítja, amely sokkal jobban vonzza magára a tekinteteket, mint a korábbi kis köves dísz.

Azonban a hírek szerint, nemcsak vadiúj testékszerrel, hanem egy újabb tetoválással is büszkélkedhet a hamarosan érkező LoL című film főszereplője. A fiatal lányt tegnap egy tetoválószalonból látták távozni, ahol állítólag egy számára fontos jelentéssel bíró szimbólum került ismét a testére.


Fotó:Nothfoto

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek