Starity

Börtönbe kerülhet Whitney Houston lánya

2012. május 27. 09:09   |   Szerző: Foreveralone.1993

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A februárban elhunyt énekesnő, Whitney Houston lánya akár ezer dolláros bírságot vagy hat hónapos börtönbüntetést is kaphat.

hirdetés
Börtönbe kerülhet Whitney Houston lánya

Videofelvételek bizonyítják, hogy Bobbi megszegte a helyi törvényeket. Múlt hét szombaton történt, hogy a lány 22 éves barátjával, Nick Gordonnal jelent meg az MGM Grand nevű, Las Vegas-i kaszinóban, akik belső vizsgálatot is indítottak miatta. Kipróbálta a félkarú rablót, de az előírások szerint 21 éven aluliak be sem tehetik a játékterembe a lábukat, tehát a 19 éves lány sem tehette volna meg.

Ha a vizsgálat arra jut, hogy jogsértés történt, akkor akár ezer dolláros pénzbírságot vagy hat hónapos börtönbüntetést is kaphat Bobbi Kristina Brown. A fiatalkorúnak számító Bobbi épp a Billboard Music Awards díjátadójára érkezett a városba. Ott édesanyja emlékére mondott beszédet.

Whitney Houston lánya körül most rengeteg hír terjeng (ő játszhatja anyja szerepét, a családnak valóságshow-ja lesz), de nem ez az első botrány róla, a hírek szerint ugyanis anyja temetésén is drogozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek