Starity

Radics Gigi lett a 2012-es Megasztár

2012. május 26. 08:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Radics Gigi győzelmével zárult tegnap este a Megasztár hatodik szériája.

hirdetés
Radics Gigi lett a 2012-es Megasztár

Hivatalosan is véget ért a Megasztár 6. szériája. A végső fináléban Radics Gigi és Szakos Andrea mérkőzött meg egymással. Bár mindkét lány remekül teljesített, végül Gigi lett a nyertes, több mint a szavazatok felével.

A finálé Flo Rida fellépésével indult, és nemcsak a két döntőssel, hanem a Top 12-be jutott összes énekessel adta elő az egyik számát. Ezután Szakos Andrea lépett színpadra Elvis Presley slágerével. A fellépés osztatlan sikert aratott, csakúgy, mint Celine Dion ikonikus dala, melyet Radics Gigi adott elő.

Ezután a finalistáknak egy korábbi, női Megasztárral kellett duettezniük. Andi Tolvai Renit választotta, és egy Christina Aguilera-dalt adtak elő. A zsűri teljesen le volt nyűgözve, azt mondták, olyan, mintha nem is egy versenyen, hanem egy koncerten ülnének. Gigi Tóth Verával énekelte Frank Sinatra New York, New Yorkját, Beyoncé feldologásában. A zsűri és a közönség is állva tapsolt, és Gigi mellett Vera teljesítményétől is oda voltak.

Ezt követte Flo Rida második fellépése, ahol legújabb slágerét, a Wild Onest adta elő Stacey-vel, aki a Sia által énekelt részekre playbackelt. Ezután a rappernek sajnos el kellett mennie, hogy időben odaérhessen a Pannónia Fesztiválra.


Fotó: TV2

Ekkor következett a versenyzők második duettje, ahol egy korábbi férfi Megasztárral kellett színpadra lépniük. Andrea Caramellel adta elő Louis Amstrong számának egy saját maguk által átírt változatát. Gigi Király Viktorral lépett fel, és szintén egy lassú számot énekeltek. Mindkét előadás elnyerte a zsűri tetszését, bár utóbbinál megjegyezték, hogy Gigi leénekelte Viktort.

Egy hatalmas közös produkcióban színpadra állt az idei 12 döntős, az eddigi nyertesek, és az előző szériák döntősei. A We Are Family című dalt adták elő, és ezzel is utaltak az újonan kapott összefoglaló nevükre, a Mega családra.

Végül, de nem utolsó sorban Gigi és Andi állt színpadra egy fergeteges duettel, ami után a zsűri azt mondta, hogy itt már nincs vesztes, csak döntsenek jól a zenei pályán, mert akkor az egész világ a lábuk előtt hever.


Fotó: TV2

Színpadra szólították a két finalistát, majd a szavazatok lezárása után kihirdették a végeredményt, mely Gigit nevezte meg nyertesként, ugyanis több mint a szavazatok felét ő birtokolta.

Gigi a hosszas örömködés és hitetlenekedés után előadta Whitney Houston egyik dalát az előző öt széria nyertesével. Az év hangja cím mellé ő kapja a 12 millió forintot, az autót, a lakást és a külföldi utazást.

Bár a Megasztárnak ezzel vége, nem kell sokáig tehetségkutató műsor nélkül maradnunk, hiszen a Csillag születik most is zajlik, nemsokára indul a harmadik X-Faktor és a Tv2 megvette a The Voice jogait, így nemsokára az is startol a képernyőkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek