Starity

Snookinak kisfia lesz

2012. május 26. 17:05   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

3 hónapja tudni, hogy Nicole Polizzi, a Jersey Shore botrányhősnője gyermeket vár. Nemrég fény derült arra is, hogy guida vagy guido lesz-e a baba.

hirdetés
Snookinak kisfia lesz

A 24 éves Snooki most várja első gyermekét völegényétől, Jionni LaValle- től, akivel mindössze 5 hónapja alkotnak egy párt.

„Végre megoszthatom a jó hírt... kisfiunk lesz" – írta ki rajongóinak a hivatalos Facebook-oldalára a reality-sztár. Bár Nicole elvállalta, hogy részt vesz a Jersey Shore 6. évadában, sok dologról le kellett, hogy mondjon. Nem iszik alkoholt, nem dohányzik, kerüli a botrányokat, a stresszes helyzeteket és a veszélyt is. Állítása szerint a baba születése után is változatlan fog maradni a helyzet: „Nem fogok keményen bulizni, azután se, hogy megszületett. Az anyaság megváltoztat.”

A pár már nagyon izgatott, Snooks hetek óta gyakorol az anyaságra, mivel sokáig műbabát cipelt magával mindenhová.

„Azt reméltem, hogy kislány lesz, mert minden lány lányt szeretne! De így is az én babám, szóval mindenképpen izgatott vagyok!” – nyilatkozta Nicole az In Touch magazinnak.


In Touch

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek