Starity

James Marsters újra a Dresden-akták könyvsorozat narrátora

2012. május 27. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész elárulja, miért nem tudta vállalni a legutóbbi kötet narrálását.

hirdetés
James Marsters újra a Dresden-akták könyvsorozat narrátora

Jim Butcher Dresden-akták könyvsorozatának rajongói, valamint a James Marsters-fanok egyaránt örülhetnek, ugyanis a múlt hétvégi Dallas Comic Conon megerősítették, hogy James Marsters valóban visszatér és hangját kölcsönzi az idén ősszel megjelenő Cold Days című hangoskönyvhöz, ami a Dresden-akták 14. kötete.

A Buffy, a vámpírok réme egykori sztárja a teljes könyvsorozat narrátora volt, kivéve a legutóbbi, Ghost Story című kötetet. Egy rajongó megkérdezte, mi ennek az oka, a színész pedig a következőt válaszolta: „Sajnálom, sajnálom srácok. Amikor először felhívtak, én egy epizódon dolgoztam a Metal Hurlant Chronicles című francia TV-sorozathoz, ami azon a képregényen alapul, amely alapjául szolgált a 80-as évek menő filmjének, a Heavy Metalnak is. Igazán sötét, mint egy modern Alkonyzóna. Szóval én Brüsszelben forgattam, így azt mondták, hogy átütemezik, és amikor visszahívtak egy hónappal vagy hat héttel később, már Utahban forgattam a Dragon Warriors című filmet, és azon a ponton ők azt mondták: »Hé, nekünk lépnünk kéne«, én azt mondtam: »Ez tényleg szívás, de én aláírtam egy szerződést, így azt hiszem, nektek kell lépni.« Aztán szerencsére a rajongók utánam érdeklődtek a San Diego Comic Conon, és csaknem széttépték őket, amiért nem engem használnak, így nyilván visszaszereztek a következőre.”

James Marsters szintén hangját kölcsönzi a New York Times Best Seller, Vampire Empire című könyvtrilógiához.

Azon rajongók számára is van jó hír, akik nyomon követik James zenei pályáját, ugyanis az újraegyesült Ghost of the Robot már rögzítette legújabb albumát, aminek címe Murphy’s Law.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek