Starity

Beyoncé visszatért

2012. május 27. 07:07   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű énekesnő öt hónappal kislánya születése után újra visszatért a rivaldafénybe.

hirdetés
Beyoncé visszatért

Már márciusban bejelentették a mini-koncertsorozatot, és a következő hónapban a rajongók meg is vásárolhatták a jegyeket a közelgő show-ra. A három fellépésből álló koncertsorozat tegnapelőtt kezdődött, és ma ér véget. Beyoncé egy új helyszínen, a Revel Resorton lépett fel Atlantic Cityben.

Sokan túl korainak tartották az énekesnő visszatérését, hiszen Blue Ivy még csak öt hónapos, de a koncerten részvevők nem csalódtak Beyoncé produkciója láttán. Nyoma sem volt a szülésnek, illetve a kihagyott időnek, hiszen az énekesnő apait-anyait beleadott a próbákba és az előkészületekbe.

Az énekesnő megosztott a próbákról két videót, amelyekben megtudhatjuk, hogy egy hónappal korábban megkezdték a munkát a show-val kapcsolatban. A díva elmondta, hogy nagyon izgatott és ideges a fellépése miatt. Azt is hozzátette, hogy imád anya lenni, de nagyon fontos, hogy ne veszítse el önmagát, így hát visszatér a munkájához.

A koncerteken a megszokott elemeket sorakoztatják fel, de új koreográfiákat is beletettek a műsorba, így némi újításra számíthatnak a rajongók. Beyoncé a megszokott csapatával dolgozott együtt: Frank Gatson segített az új koreográfia kitalálásában, valamint népes csapat segítette a színpad felépítését és a LED-fal képeinek összeállítását.

A majdnem kétórás műsor alatt a 4 album dalait, valamint a régebbi, legnagyobb slágereit adja elő Beyoncé, de nem hiányozhat a show-ból néhány Destiny's Child-sláger sem. Rendhagyó módon feldolgozásokat is hallhattak a fanok a Single Ladies, Crazy in love, Irreplaceable mellett. Előadta a nemrég elhunyt, legendás énekesnő, Whitney Houston I Will Always Love You című dalát, valamint egy Lauryn Hill-dalt is hallhattak a rajongók.

A tegnapi, első előadása nemcsak a rajongóknak tetszett, hanem Beyoncé férje, Jay-Z is elismerően nyilatkozott a koncertről, valamint a legjobb előadó címmel dicsérte feleségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek