Starity

Zsűritag lesz Joe Jonas

2012. május 26. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A középső Jonas tesó most nem a mikrofon, hanem a zsűriasztal mögött kapott szerepet, ugyanis ő lesz a Miss USA egyik bírája.

hirdetés
Zsűritag lesz Joe Jonas

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Jonas Brothers szívtiprója, Joe Jonas nagyon is szereti a szép nőket, olyan lányokkal volt eddig kapcsolata, mint például Demi Lovato, Ashley Greene, Talyor Swift, de nemrég egy Victoria's Secret-modellel, Nina Agdallal is összehozták.

A fiú most újra gyönyörű lányok gyűrűjébe fog kerülni, ugyanis a készítők felkérték a 2012-es Miss USA szépségverseny egyik zsűriszerepébe. A verseny jövő vasárnap, június 3-án kerül megrendezésre, ami a 61. lesz, és a felvonulásokat követően a Las Vegas-i Planet Hollywood Theaterben fogják tartani.

A versenyt az NBC csatorna fogja közvetíteni, ahol elárulták, hogy Joe mellett még George Kotsiopoulos, Ali Fedotowsky és a Kardashian lányok öccse, Rob Kardashian is a zsűrik között lesz.

A versenyzők már két hete eseményeken és ünnepségeken vesznek részt, és próbálják magukból kihozni a legjobbat, hogy aztán ők legyenek a nyertesek, és részt vehessenek a Miss Universe nevű szépségversenyen.


A teljes zsűri

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek