Starity

Csillag Születik: megvannak a finalisták

2012. május 28. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub népszerű tehetségkutatója az elődöntőhöz érkezett, ahol kiderült, hogy melyik három produkció az, amely jövő szombaton az elsőségért és így a műsor fődíjaiért küzd. A nézők és a zsűri döntött: Juhász Marci számára befejeződött a verseny.

hirdetés
Csillag Születik: megvannak a finalisták
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A még versenyben lévő négy produkció két-két előadással igyekezett meggyőzni a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit, valamint a nézőket. A négy elődöntős egy-egy, már a korábbi adásokban bemutatott versenyprodukciója mellett egy-egy új dalt, illetve koreográfiát hozott.

A Quantum XXL a Beat Lovers elleni sikeres párbaj koreográfiájával és a Singing in the rain nevű produkciójával kápráztatta el a zsűrit és a nézőket. Juhász Marci a Csillag Születik válogatásán először előadott, Ha kihajtom a libámat kezdetű népdalt, valamint egy újabb saját számát, a Hurrikánt adta elő. Szirota Jennifer a Negyela Bernadettel vívott párbajdalát, a Summer Time-ot hozta el és Jennifer Hudsontól a One Night Onlyt. Mészáros János Elek szintén a korábbi párbaj dalát, a Nessun Dorma-t énekelte el, emellett az A csitári hegyek alatt dalt is előadta.

hirdetés

A négy elődöntős mellett az e heti sztárfellépők között szerepelt a 2011-es Csillag Születik döntőse, a népszerű harmonika virtuóz Szabó Ádám, aki a tehetségkutató 2009-es szériájának duójával, a Kávészünettel adott elő közösen egy dalt. Rajtuk kívül napjaink egyik legfelkapottabb fiatal hazai sztárja, Fluor Tomi is fellépett, méghozzá az Indigó Utcával karöltve.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Juhász Marcinak kellett búcsúznia, így kialakult a végső döntő mezőnye, eldőlt, hogy Szirota Jennifer, a Quantum XXL és Mészáros János Elek küzdhet meg a tehetségkutató első helyéért és a műsor értékes fődíjaiért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek