Starity

Szabó Zsófi csúcsformába hozza magát a nyárra

2012. május 28. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi ma már mindent másképp csinál, jobban odafigyel az egészségére, és mindig szakít időt a rendszeres testedzésre, mindezt azért, mert sokan kritizálták a súlya miatt.

hirdetés
Szabó Zsófi csúcsformába hozza magát a nyárra

Alig egy évvel ezelőtt az egyik betegségből a másikba esett bele, és emiatt döntött úgy, hogy ideje változtatnia az addigi életmódján. Első lépésként letette a cigarettát, amelyhez semmilyen orvosi segítséget nem vett igénybe, kizárólag akaraterejét használta. Zsófi a Life.hu-nak mesélt életmódváltásáról.

„Aztán áttértem a bio étrendre, és ezzel egyidőben elkezdtem futni is. Szeptemberben már sikerült teljesítenem a félmaratont, és azóta is minden héten átlagosan ötven kilométert futok. Egy idő után azonban azt vettem észre, hogy az a négy-öt felesleges kiló, ami mindig is zavart, valamiért csak nem akar eltűnni. Így szinte napra pontosan két hónapja Tóth Zoltán, testépítő világbajnok vett kezelésbe. Megtiszteltetés, hogy elvállalt, hiszen csak versenyzőket edz. Heti három alkalommal súlyzózom, kétszer kardiózom, legutóbb pedig egy női futóversenyen a 102 indulóból a huszonegyedik lettem” – folytatta tovább Zsófi.

A sztár már a képernyőn is észrevette a változásokat, hiszen a hetekkel ezelőtt felvett részekben még sokkal vastagabb volt a karja, tehát látszik az edzés eredménye. Zsófi már most is jobban érzi magát, de júliusra szeretné elérni a kitűzött célt.


Már egy képet is mutatott az új alakjáról

Ennyi megfeszített edzés után minden eséllyel indulhat ismét az Év bombanője címért, amit tavaly el is nyert. Ráadásul megpróbálja betartani a szigorú diétáját is, ami sok fehérjéből, főleg uborkából, csirkehúsból, túróból és kevés szénhidrátból áll, az utóbbiból szinte csak zabpelyhet és puffasztott rizst fogyaszt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek