Starity

Interjú a Single Ladies sztárjával

2012. május 29. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Denise Vasi a Huffington Post interjúja során beszélt a sorozatbeli karakteréről és arról, milyen volt együtt dolgozni William Levyvel.

hirdetés
Interjú a Single Ladies sztárjával

A Single Ladies című sorozat május 28-án tért vissza a második évadjával, melyben szerepet kapott a kubai származású szívtipró, William Levy is. Ennek kapcsán készített exkluzív interjút a Huffingon Post Denise Vasival, aki a sorozatban Levy volt barátnőjét alakítja.

Mesélj nekünk a karakteredről, Raquelről!

– Raquel legjobb baránője Keisa (LisaRaye McCoy). A karakterem mindig újabb felfedezéseket vesz észre az életében. A legrosszabb napjából is a legjobbat tudja kihozni.

Mit szerettél a legjobban játszani Raquelben?

– Azt, hogy senki előtt se kell megjátszania magát. Nagyon vonzó, és könnyen esik szerelembe. Ez igazi móka volt számomra.

Nagy nyomás van rajtad most, hogy hamarosan kezdődik a show?

– Az tény, hogy úgy kezdtem forgatni, hogy semmi tapasztalatom nem volt az ilyen típusú nőkről. De mint színész azt kell mondjam, megkönnyebbülés, hogy hamarosan láthatom a végeredményt, mert nagyon kíváncsi vagyok a rajongók véleményére! Remélem, mindenkinek tetszeni fog a karakterem.

Tudjuk, hogy William Levy is szerepet kapott a sorozatban, aki mellesleg szeret érdeklődni a szingli lányok iránt. Milyen volt vele dolgozni?

– Csodálatos volt vele dolgozni. Ő igazán vicces, udvarias és mindig jókedvű. Korábban nem ismertem, de tudtam, hogy ki ő. Csak a telenovellákból ismertem. A nagymamám nagy rajongója.

Szerinted jó volt közöttetek a kémia? Mesélj kicsit a karakterétől!

– Azt hiszem, igen. A sorozatban Antoniónak hívják, ő volt Raquel első szerelme. Vele veszítette el a szüzességét. Később Antonio visszatér, hogy felmelegítse kapcsolatát Raquellel. William nagyon szexi. (nevet)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek