Starity

Megan Fox kislányt szeretne

2012. május 29. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan Fox és Brian Austin Green szeptember végére várják első közös gyermeküket, aki az édesanya megérzése szerint kislány lesz.

hirdetés
Megan Fox kislányt szeretne

A Transformers-filmek szexi bombázója, aki a férfimagazinok listáit is meghódította április elején jelentette be, hogy várandós első gyermekével. Megan úgy érzi, hogy egy kislányt hord a szíve alatt, de főként az számít neki, hogy a baba egészséges legyen.

A színésznő a hírek szerint szeptember legvégén, vagy október elején fogja világra hozni gyermekét, és csak remélni tudják, hogy Kassiusnak, Brian előző házasságából született fiának végre lesz egy tündéri kishúga

„Mindketten azt tartják szem előtt, hogy egészséges legyen a kicsi, de örülnének egy kislánynak. Megan egyébként le volt már szerződve egy filmre, aminek valószínűleg átírják a forgatókönyvét, de az is lehet, hogy eltolják a forgatásokat a jövő évre. Jelenleg a babára szeretne koncentrálni és ez érthető.” – mondta el egy közeli ismerős a Star magazinnak.

A pár máris nekilátott új házat keresni a bővülő családnak, ahol meghitt otthont tudnak biztosítani a két gyermeknek, és a továbbiaknak, mert Megan a tervek szerint minimum két saját gyermek boldog édesanyja szeretne lenni a jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek