Starity

16 országtól kapott lemezszerződést a Compact Disco

2012. május 29. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap éjjel érkezett haza a Compact Disco. Az együttes egyáltalán nem csalódott a 24. hely miatt, ugyanis egy életreszóló élménnyel lettek gazdagabbak.

hirdetés
16 országtól kapott lemezszerződést a Compact Disco

„Az első célunk a döntőbe jutás volt, ezt elértük” – mondta Lotfi Begi az MTI-nek.

Hivatalos Facebook-oldalukon megköszönték a magyarok támogatását, az Eurovízió remek ugródeszka volt egy külföldi karrierhez.

„Először is csodálatos volt ott állni azon a színpadon, ez mindannyiunknak örök emlék marad. Úgy gondolom, méltó módon tudtuk képviselni Magyarországot egy igényes, minőségi zenével. Ez nem rossz eredmény, hiszen a középmezőnyben végeztünk, mi elégedettek vagyunk – mesélte az énekes, Walkó Csaba a Blikknek, aki 31. születésnapját Bakuban ünnepelte meg. – Szakmailag nagyon sokat kaptunk az Eurovíziótól, amióta ez az egész itthon elkezdődött, 15 országból kaptunk lemezszerződést, kint pedig aláírtuk a 16.-kat Mexikóval.”

A Sound of Our Hearts már a hivatalos orosz és belga toplistákra is felkerült, továbbá az együttes barátságot alakított ki a szlovák indulóval, Max Jason Mai-jel, akivel a jövőben szeretnének együtt dolgozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek