Starity

Dalpremier: Baricz Gergő — Baby-Bebogyó

2012. május 29. 15:03   |   Szerző: petewright97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Baby-Bebogyó című nóta, amely az X-Faktor felfedezettjének saját szerzeménye, ma reggel debütált az interneten.

hirdetés
Dalpremier: Baricz Gergő — Baby-Bebogyó

Baricz Gergő az X-Faktor és a Leonard Cohen-feldolgozás óta csak magánéletével kapcsolatban hallatott magáról. Ma reggel 9-kor viszont megosztotta új, saját maga által írt dalát, a Baby-Bebogyót.

A megjelenést nagy várakozás előzte meg. A Facebookon a premierről még eseményt is készített az erdélyi énekes. A dalt a legnagyobb rajongók már ismerhették, mert korábban Gergő az egyetemista évei során egy afféle házistúdióban már felvette és fel is töltötte a netre. Természetesen ez a dal már zenekarral, profi stúdióban készült.

A Baby-Bebogyó szövegét és zenéjét is Baricz Gergő szerezte. A szám műfajilag alternatív rocknak mondható a szövege miatt, melyből akár versértelmezést is lehetne készíteni. Az előadó saját bevallása szerint a dal egy tőle távoli életformáról szól. Akár egy csajozós nóta is lehetne.

Manapság minden volt x-faktorosnak készül VEVO-csatornája, így már Gergő is rendelkezik vele, így mától bármikor meghallgathatjuk Baricz Gergő legújabb dalát a Youtube-on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek