Starity

Mentálisan módosítani akarták Adam Lambertöt

2012. május 29. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert végleg lehámozta magáról az American Idolos skatulyát, és új, látványos klippel jelentkezett, ahol az emberek felett vették át a hatalmat.

hirdetés
Mentálisan módosítani akarták Adam Lambertöt

Adam Lambert második kisfilmjét a Trespassing lemezről május közepén forgatták le, és ma, május 29-én reggel 9 órától már meg is tekinthettük. A kritikusok szerint a Never Close Our Eyes lehet Lambert kislemezei és videoklipjei közül a legnagyobb durranás.

A videóban Lambert és néhány ember csapdába esett egy létesítményben, ahol kamerával figyelték meg őket a nap 24 órájában, tudatmódosító gyógyszerek és kezelések alatt álltak. Adam azonban egyik nap fellázadt, és szökésre buzdította a robotoló, alig élő sorstársait.

Lambert már korábban kifejtette, hogy a dal videójának ötlete tőle származik, és remek rendezők segítettek neki megvalósítani ötleteit: „Szó szerint értelmeztem a dalban a »tágra nyíl a szemünk« és az »éljünk következmények nélkül« részt. Mindenkinek megvan a hatalma a saját életre!” Mi is bizonyíthatná jobban, mint a látványos lezárás, mikor Adamék szembeszállnak a hatalommal, és kezükbe veszik az irányítást?

Bizonyos szemszögből emlékeztethet minket Az éhezők viadalára, azonban a kisfilm alap elképzelése a sci-fi irány volt: „Dori Oskowitz csodálatos munkát végzett, nagyon izgatott vagyok az emberek véleményére sci-fis elképzelésünk miatt. A jövőben játszódik az egész, de természetesen ez nem a valóság, csak a képzelet.”

A Never Close Our Eyes kislemez eddig nem teljesített jól – a klip biztosan sokat dob az eladásokon! –, azonban a Trespassing lemeze elsőként kezdett a Billboard Hot 200 listáján, így ő az első nyíltan meleg énekes, akinek ez összejött. A dal Bruno Mars és Dr. Luke keze munkáját dicséri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek