Starity

Bar Refaeli összeházasodna Justin Bieberrel

2012. május 29. 16:04   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok sztár kedveli Justin Biebert, azonban az egyik legszebb modell akár össze is házasodna vele. Leonardo DiCaprio egykori barátnője, Bar Refaeli szívesen lenne egy napon Mrs. Bieber.

hirdetés
Bar Refaeli összeházasodna Justin Bieberrel

A botrányairól elhíresült kanadai énekes, Justin Bieber sokszor kerül címlapokra – legutóbb egy paparazzót ütött meg, majd állítások szerint lopott egy híres bandától. Azonban míg a sajtó hangos Justintól, addig a szépséges modell, Bar Refaeli a legszebb modellek listáján szerepel. Bar a minap meglepő viccel tréfálkozott, miszerint egy nap ő lesz Mrs. Bieber.

Bar Refaeli modellkarrierje mellett Leonardo Di Caprioval való kapcsolatáról is ismert, azonban nemrég szakítottak ötéves együttélés után. Noha Justin és Selena Gomez két éve járnak együtt, az Izrael modellnek megtetszett az énekes.

Justin Bieber és én házasok leszünk egy nap – nyilatkozta a 26 éves modell, majd tovább folytatta az Us Weekly magazinnak. – És Tom Cruise is tetszik. Nagyon ízléses ember.”

Valószínűleg a justinos nyilatkozatát viccnek szánta, ugyanis ő és kedvese boldogabbak, mint valaha. Úgy látszik, a modellnek a foglalt pasik jönnek be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek