Starity

Tyson tanítja bokszolni Justin Biebert

2012. május 30. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Máris megvan a magyarázat arra, hogy Justin Bieber mitől volt olyan harcias hétvégén, amikor megütött egy paparazzót. Az énekes ugyanis fizetett a 45 éves visszavonult bokszolónak, hogy adjon neki néhány bokszleckét.

hirdetés
Tyson tanítja bokszolni Justin Biebert

Justin Biebernek a nehézsúlyú világbajnok, Mike Tyson tartott pár bokszórát, a popsztár ugyanis fizetett a nyugdíjba vonult sportembernek egy Las Vegas-i hétvégéért.

A 18 éves Bieber ökölvívó képességeit mutathatta meg a negyvenöt éves, visszavonult Tysonnak, aki Twitter-fiókján néhány képet is közzétett az edzésről, melyeken az exbokszoló, a Boyfriend énekese és Alfredo Flores látható.

Mike úgy tűnik, nagyon megkedvelte a kanadai tinititánt, ugyanis még a YouTube-ra is feltöltött róla és Floyd Mayweather Jr.-ról egy videót – Justin, tudniillik, hatalmas rajongója a világbajnoknak –, amelyben az látható, hogy ökleit a bokszzsákba mélyeszti, amit a legenda tart.

„Justin nálam lógott a Billboard Music Awards hétvégéjén, egyenesen a garázsba vittük edzeni” – írta Tyson.

Azonban nem minden fenékig tejfel, talán nem a nehézsúlyútól kellett volna leckéket vennie, ugyanis a napokban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy behúzott egy lesifotósnak, amint barátnőjével sétálgatott. A rendőrség azon van, hogy szóra bírja Biebert, a fotós ugyanis állítja, ő nem provokálta a párost, hanem az énekes támadott rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek