Starity

Megmutatta újszülött kislányát Jessica Simpson

2012. május 30. 17:05   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az első babafotó a szőke celeb kislányáról, Maxwell Drew Johnsonról.

hirdetés
Megmutatta újszülött kislányát Jessica Simpson

Bár még nagyon rövid idő, egy hónap telt el azóta, hogy Jessica Simpson világra hozta első gyermekét, Maxwell Drew Johnsont, a kislány máris a címlapokon szerepel anyukájával, ugyanis a szőke celeb és tündéri kisbabája mosolyog vissza ránk a People magazin legújabb borítójáról.

A lány és kedvese, Eric Johnson szinte kicsattannak a boldogságtól, és a People-nek örömmel meséltek a kislányukról. „Teljesen megváltozott az életünk, minden gondolatom csak Maxwell körül forog, még éjjel, álmomban is. Egyfolytában csak őt nézzük, nem tudunk betelni vele, gyönyörű kislány” – újságolta a büszke anyuka.

Jessica, akinél minden rendben ment a szülés alatt, azt is elárulta, hogy már felfedezhetőek a hasonlóságok, például szerinte a kicsi az anyukája szemét és az apukája nyugodtságát örökölte.

Bár a pár még mindig nem házasodott össze, attól függetlenül imádják egymást és az új családtagot is, és a lehető legboldogabban és szeretetben élnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek