Starity

Zendaya Coleman pszichológus lesz

2012. május 31. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milliók kedvencévé vált Zendaya Coleman a Shake It Up! sorozattal, de ő mégsem a showbizniszben képzeli el a jövőjét.

hirdetés
Zendaya Coleman pszichológus lesz

Zendaya Coleman karrierje a Disney Shake It Up! című sorozatával indult, és pillanatok alatt hatalmas rajongótáborra tett szert a fiatal színésznő, aki nem mellesleg a táncban és az éneklésben is tehetséges. Őt tartják Selena Gomez és Miley Cyrus méltó utódjának.

A fiatal lány jelenleg Európát járja kolleganőjével, Bella Thorne-nal, aki egyben a legjobb barátnője is. Egy interjú során pedig azt is elmondta, hogy hiába a csillogás, ő nem a rivaldafényben szeretné leélni az életét.

„A jövőben, majd egyszer, amikor már nem énekelhetek, táncolhatok és ilyenek, akkor nagyon szeretnék gyermekpszichológus lenni. Imádok gyerekekkel dolgozni és játszani, és jó érzés, mikor beleláthatok a fejükbe, és segíthetek nekik” – vallotta be a lány.

Zendaya, akit a Shake It Up! sorozat mellett a Disney új filmjében, a Frenemiesben is lehet látni, hazánkban is, egy jó darabig azért még el lesz látva munkával, hiszen a hírek szerint a Hercegnővédelmi Program második részében ő alakíthatja majd az egyik főszerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek