Starity

Látványos lesz a Prometheus!

2012. május 31. 20:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ridley Scott szerint a Prometheus film látványvilága szédületes lett, és nagyon fog tetszeni a rajongóknak!

hirdetés
Látványos lesz a Prometheus!

Már nem kell sokat várniuk a rajongóknak a Prometheus film premierjére, hiszen egy hét múlva, június 7-én bemutatják. Ridley Scott azt nyilatkozta, félelmetes és káprázatos lesz a film. Azt is elmondta, hogy a 3D-filmgyártásban mekkora előrelépést jelent.

A trailer alapján már lehetett érzékelni, hogy a rendező nem túloz. Néhány szerencsés már láthatta a filmet, köztük kritikusok is voltak .A legtöbbjüknek tetszett, sőt, volt olyan is, aki az idei nyár legjobb filmjének tartja. A legnagyobb Alien-filmek rajongói viszont még jobban lelkesedhetnek, hiszen a díszbemutatóját végig lehet nézni este 7-től! Természetesen végigvonul majd a vörös szőnyegen a rendezőn kívül Noomi Rapace, Charlize Theron és Michael Fassbender is.

A film jó kritikán kívül kapott rosszat is. Egy brit pletykarovat szerint a film túl lapos. " Ridley Scott filmje eltér a 79-es remekeitől, sokkal komplikáltabb."

Egyébként a Prometheust a 20th Century Fox hivatalosan is R-kategóriás filmként küldi mozikba. Ez annyit takar, hogy 17 évnél fiatalabbak csak szülői felügyelettel nézhetik meg.

Nos, az előzmények és kritikák alapján jó kis horrornak nézünk elébe. Abban is biztosak lehetünk, hogy Michael Fassbender most is kiválóan fog alakítani, hiszen elmondta, hogy nagyszerű élmény volt Ridley Scott-tal együtt dolgozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek