Starity

Mike Sorrentino szuperhőssé válik

2012. június 01. 17:05   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mike Sorrentinóval az elvonó után végre valami pozitív dolog is történik, ugyanis kockás hasát ezentúl egy képregény lapjain mutogathatja.

hirdetés
Mike Sorrentino szuperhőssé válik

Mike Sorrentino az MTV Jersey Shore-jából egyenesen a képregények világába kerül mint szuperhős. A Wizard World és az MPS Entertainment kreatív csapata nemrég bemutattak egy képet, hogy körülbelül mire lehet számítani egy Helyzethez illő képregényben.

Az első könyvek a Wizard World Chicago Comic Connál esedékesek, melynek helyén kerül bemutatásra a képes újság augusztus 9. és 12. között, és ahol Mike megtervezheti az első megjelenést, és támogathatja az új projektet.

„A képregényen dolgozni egy csodálatos utazás volt számomra, és nagyon izgatott vagyok, hogy szuperhőssé válhatok a lapokon – mondta Mike. – Alig várom, hogy mindenki megtudja, hogy ki a gazember. Viszlát, srácok a Chicago Comic Conon augusztusban.”

Sorrentino hozzátette: „Biztos voltam benne, hogy egy olyan fantasztikus művész, mint Greg Horn, nagyszerű megjelenést fog adni a lapnak, de nekem végig mozdulatlannak kellett lennem, amíg befújtak festékkel. Izgatottabb voltam, mint valaha, hogy láthatom, mi fog következni.”

A Eisner Award-díjas író, Paul Jenkins (Batman, Hulk, Pókember) hozzájárult a képregénysorozathoz, melyben Talent Caldwell (Superman, X-Men, G.I. Joe) ragadott tollat és ceruzát, és Paul Mounts (A bosszúállók, Farkas, Thor) színezett.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek