Starity

Máris eladó Amy Winehouse háza

2012. június 01. 07:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még egy év sem telt el az énekesnő halála óta, ám a londoni házát máris eladásra kínálják.

hirdetés
Máris eladó Amy Winehouse háza

Bár még csak nyáron, július 23-án lesz egy éve, hogy az egyik legtehetségesebbnek tartott énekesnő, Amy Winehouse 27 évesen eltávozott az élők sorából a vizsgálatok szerint drog- és alkoholtúladagolás miatt, a szülei máris eladásra bocsátották a London Camden nevű kerületében álló egykori házát, ahol az aranytorkú lány holttestét találták.

A Camden Streeten lévő ház három hálószobával, három nappalival, és egy elzárt, privát kerttel is rendelkezik, ami az énekesnő halála óta üresen áll.

Az ingatlant Amy édesapjával, Mitch-el vásárolta még 2010-ben 2,2 millió fontért, ám a lány apja szerint túl drága a ház fenntartása, még úgy is, hogy a lány közel 3 millió fontot hagyott szüleire a halála után, így hát, bár nehéz szívvel, de mégis eladják a londoni otthont, ami azóta kisebb zarándokhellyé is vált.

A ház új tulajdonosának igencsak a zsebébe kell nyúlnia, ha szeretné megvenni, ugyanis az ára 2,7 millió font, azaz közel egymilliárd forintnak megfelelő összeg.

A londoni ház


Az egyik nappali

Az egyik hálószoba


A konyha


A privát kert


és az utcatábla

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek