Starity

Múzeumban állítják ki Taylor Swiftet

2012. június 01. 17:05   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A countryénekesnő világ körüli turnéja nemrégiben véget ért. A nagy sikerű koncertek legfontosabb elemei pedig kiállításra kerülnek Nashville egyik leglátogatottabb múzeumában.

hirdetés
Múzeumban állítják ki Taylor Swiftet

Taylor Swift Speak Now turnéja hatalmas sikert aratott szerte a világon. Ennek örömére a Nashville-ben található Country Music Hall of Fame and Museum kiállítást szervez, ahová kiteszik az énekesnő hangszereit, melyeket az előadás alatt használt, valamint a ruhákat is, melyekben fellépett. Ezenkívül lejátsszák a koncertfelvételeket azoknak a látogatóknak, akik esetleg nem lehettek ott az eredeti fellépésen.

A múzeum vezetőinek elmondása szerint a countryénekesnő négymillió dollárt adományozott, hogy támogassa az új oktatási központot az épületben. Ezzel az ő adománya a legnagyobb tőke-hozzájárulás a múzeum 45 éves történelmében. Nagyvonalúságának köszönhetően úgy döntöttek, az énekesnőről nevezik el az épületet, vagyis a Taylor Swift Oktatási Központ nevet kapta. Az épület 2014 elején nyitja meg kapuit ezzel a szlogennel: „itt él a countryzene”.

Taylor még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, viszont egy közeli barátja megerősítette, hogy nagyon izgatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek