Starity

Miley Cyrus megint vagdossa magát!

2012. június 01. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Friss képek arról tanúskodnak, hogy a fiatal sztár elkezdett kárt tenni magában. De vajon mi oka lehet rá, hogy megvagdossa a kezét?

hirdetés
Miley Cyrus megint vagdossa magát!

A HollywoodLife az állítja, hogy Miley Cyrus megint elkezdte magát vagdosni, és ennek bizonyítására még szakértőket is bevont. Az egész akkor pattant ki, amikor egy bizonyos fotón láttak a csuklóján két egymással párhuzamos friss vágásnyomot. De mi oka lehetne rá, amikor kívülről kiegyensúlyozottnak tűnik az élete: a karrierje felfelé ível, szerelmével pedig harmonikus kapcsolatban van.

Először néhány hónapja tűntek fel olyan képek, ahol a fiatal énekesnő csuklóján vágások látszanak. Egyesek azt állították már akkor is, hogy önmagának okozta a sérülést. A legújabb képeken, amik nemrég készültek, szintén lehet látni ilyen vágásokat.

A külföldi lap által megkérdezett szakember azt állítja, hogy teljesen olyan, mintha önbántalmazást csinálna. „Ez azt jelenti, hogy nagyon szorongó az élete, és sokat stresszel. Nem öngyilkos akar lenni, csak vissza akarja magát hozni a valóságba, ahol nem szomorkodhat” – magyarázta a doktor.


Fotó: HollywoodLife

„Arra emlékeztet minket a sebhely, ahol voltunk, és nem arra, amerre tartunk” – tweetelte Miley még május 26-án. A szakértők ezt azzal magyarázták, hogy a heggel visszaemlékszik arra a rossz időszakra, amikor azok keletkeztek, és tanulhat az akkori hibából. A stressz kiváltójaként pedig Hollywoodot okolják. „A kamaszoknak rossz, hiszen az élet különböző szakaszán kell gyorsan átmenniük, és Hollywoodban ez még jobban így van, hisz különféle elvárásoknak kell megfelelnie a sztároknak” – magyarázták az orvosok.

Természetesen felhozták azt is témának, hogy Miley rengeteget fogyott az utóbbi időben, hisz ezer kalórát sem visz be egy nap, ami már kórosnak is tekinthető, de ezt azzal magyarázta a sztár, hogy laktóz- és gluténallergiája van.

Azt tudjuk, hogy Miley-nak elege van már az őt követő lesifotósokból, akik korábban bugyi nélkül is lekapták. A sztárság minden bizonnyal rengeteg stresszel jár, de ha Miley-nak valóban segítségre van szüksége, akkor jobban tenné, ha szakemberekhez fordulna, mint hogy összevagdossa magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek