Starity

A Maroon5 frontembere újabb VS-lánnyal randizik

2012. június 02. 11:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Levine nem sokáig búslakodott, miután szakított vele Anne V orosz topmodell egy sajtótájékoztatón: a popsztár a napokban intim helyzetben láttak egy másik modellel.

hirdetés
A Maroon5 frontembere újabb VS-lánnyal randizik

Alig két hónapja, hogy Anne Vyalitsyna, a Sport Illustrated modellje szakított Adam Levine-nel a Maroon 5 frontemberével, akit közeli barátai a szakítás miatti depressziótól féltettek.

A napokben lencsevégre kapott énekes viszont nem búslakodik: Behati Prinslooval – a Victoria's Secret PINK vonalának angyalával – félreérthető helyzetben fotózták le Hawaiion. Behati egyébként egy nambíniai születésű modell, aki reklámozta a Chanelt, a Nina Riccit és a Tommy Hilfigert is.

Bár pár héttel ezelőtt az énekes egyik nyilatkozatában kifejtette, nem szándékozik több hírességgel randevúzni: „Elegem van abból, hogy szétboncolgatják a kapcsoaltom minden elemét. Többé nem szeretnék sem modellel, sem színésznővel – egyáltlaán semmilyen hírességgel járni!” – szögezte le az énekes.

A sors különös fintora, hogy a két topmodell tavaly novemberben még barátnőként pózolt a Victoria's Secret bemutatóján a fotósoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek