Starity

Együtt forgat Rihanna és Emma Watson

2012. június 02. 00:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár eddig nem sok hasonlóságot lehetett felfedezni a két sztár között, most mégis egy filmben fog szerepelni Emma Watson és Rihanna.

hirdetés
Együtt forgat Rihanna és Emma Watson

A Harry Potter-filmek sztárja, Emma Watson a sorozat végeztével sem ül a babérjain, hiszen új filmje, a The Bling Ring kedvéért újra hajat „növesztett”, és a jókislány szerepet eldobva most igazi lázadóként tűnik fel a filmvásznon.

Azonban az egyre több botrányba keveredő énekesnő, Rihanna sem panaszkodhat mostanában, ugyanis a színészi karrierje kezd beindulni, bár a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem ő fogja játszani Whitney Houstont az elhunyt énekesnőről szóló életrajzi filmben. Azonban szerepet kapott a Halálos iram utolsó részében, és most újabb lehetőséget is kapott: Emmával egy vígjátékban fognak szerepelni.

A The End of the World címre hallgató film sztorija eléggé érdekes, ugyanis a történet szerint egy csapat híresség James Franco házában bulizik, amikor a parti közepén megtudják, hogy hamarosan bekövetkezik az apokalipszis, és menekülniük kell.

A két lány mellett olyan színészek is feltűnnek a filmben, mint Jay Baruchel, Danny McBride vagy Jonah Hill, de a rendező, Seth Rogen is látható lesz a műben, melyről még nem tudni, mikor kerül a mozikba.


Képek a forgatásról

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek