Starity

Újabb telenovella a Story4-en

2012. június 02. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jorge Salinas és Ana Brenda Contreras főszereplősével június 4-étől indul a Megkövült szívek című mexikói telenovella.

hirdetés
Újabb telenovella a Story4-en

A történet szerint Ana Paula (Ana Brenda Contreras) egy fiatal ápolónő, aki szerény körülmények között él öccsével, Miguellel (Osvaldo Benavides) és nénjével, Rosaurával (Ana Bertha Espín). Miguel, hogy pénzt szerezzen a lakbérre, fegyveres rablásba keveredik, és beszállítják a rendőrségre. Ana Paula ott találkozik a jóképű ügyvéddel, Brunóval (Julián Gil), aki állást ajánl fel neki nehéz természetű főnöke, Rogelio (Jorge Salinas) birtokán.

Ebben a sorozatban is számos ismerőst fedezhetünk fel. A főszereplőnőt a Kettős játszma és a Teresa sztárja, Ana Brenda Contreras, a férfi főszereplőt pedig A szerelem ösvényei sztárja, Jorge Salinas alakítja. Mellettük látható még az Időtlen szerelemből ismert José Ron, az Eva Lunából Julián Gil vagy a Marichuy – A szerelem diadalából ismert Marco Méndez. A főcímdalt Reyli énekli, aki már 1997 óta aktívan részt vesz a zenei életben.

Mexikóban óriási népszerűségnek örvendett, jelenleg az Egyesült Államokban vetítik, szintén nagy sikerrel. A Megkövült szívek (La Que No Podia Amar) jövő hétfőtől, délután 17.05-től lesz látható a Story4-en.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek