Starity

A Szépségkirálynő 2012: már csak 15-en vannak versenyben

2012. június 02. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy kiderült ki az a 21 lány, akik megküzdhetnek a Miss World, Miss Universe és Miss Earth Hungary címekért, azonban csak 12 lány vehet részt az élő show-ban.

hirdetés
 A Szépségkirálynő 2012: már csak 15-en vannak versenyben

Az áprilisi válogatókon kiválszatották azt a 20 lányt, akik esélyesek lehetnek a koronákra. Egy lányt a nézők juttathattak tovább egy facebookos szavazás során, így került a döntőbe Farsang Dorottya, 21. lányként. Május végén elkezdődött a 10 napos felkészítőtábor, ahol már csak 19 volt versenyben, hiszen két lány, Horváth Fanni és Németh Laura visszaléptek a versenytől.


A Szépségkirálynő – Miss Bikini háziverseny

Május 31-én rendezték meg a Miss Bikini háziversenyt, mely végén két lány kiesett, hiszen az élő műsorig csak 12-es juthanak el. A zsűri döntése értelmében Molnár Viktóriától és Doviscsák Bettinától kellett búcsúzni.

Június 1-jén két háziverseny is lezajlott, ahol egy-egy lánytól ismét búcsút kellett venni. Először a Miss Charity versenyt tartották meg, mely során a lányoknak be kellett mutatniuk az általuk választott alapítványokat. Majd sor került a Miss Beauty Face versenyre, ahol angolul kellett bemutatkozniuk a versenyzőknek. Majd kihirdették, ki az a két lány, aki nem folytathatja tovább a versenyt. A választás Ollé Henriettára és Farsang Dorottyára esett. Így már csak 15-en vannak versenyben a három koronáért.

A lányokra a Szépségkirálynő hivatalos Facebook-oldalán folyamatosan lehet szavazni, a szavazás hétfő reggel zárul le, az utolsó helyen álló lány lesz az egyik biztos kieső, hiszen az élő show-ban, ami júnuis 9-én lesz, mindössze 12 lány marad, de hogy kik ők, csak hétfőn derül ki.

A még versenyben lévő lányok


Almassalma Zita, Bencsik Emerencia, Csábi Tünde, Egedi Niké, Gombos Aliz


Görög Réka Dorottya, Kocsis Alexandra, Konkoly Ági, Kovács Nikolett, Nagy Kinga


Orgován Szilvia, Rákosi Annamária, Ricza Nicoletta, Szabó Fruzsina, Cserháti Tamara

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek