Starity

Díjat kap Johnny Depp

2012. június 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Húszéves munkájáért jutalmazzák meg a színészt az MTV Movie Awardson, amelyet június 3-án rendeznek meg Los Angelesben.

hirdetés
Díjat kap Johnny Depp

A Karib-tenger kalózai sztárja újabb trófeával térhet haza a Los Angelesben megrendezendő MTV Movie Awardsról. A színész az elismerést az elmúlt húsz év munkájáért kapja, mely idő alatt milliós rajongótáborra tett szert, és olyan filmekben szerepelt, mint az Ed Wood, az Ollókezű Edward és az Én, Pán Péter.

Stephen Friedman, az MTV elnöke nyilatkozott az elismerésről: Johnny Depp rettenthetetlen, generációnk egyetlen tehetsége, kaméleonszerű képességekkel rendelkezik: bármilyen szerepbe be tud olvadni. A többéves munkájával igazán kiérdemelte a Generation díjat, és alig várjuk, hogy megjutalmazzuk őt az idei díjátadón.”

Az MTV Generation névre keresztelt díjban már olyanok részesülhettek, mint Reese Witherspoon, Sandra Bullock, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise és Jim Carrey.

Johnny egyébként már több mint negyven filmet jegyezhet a kilencvenes évek óta, jelenleg a The Lone Ranger című produkciót forgatja Gore Verbinski rendezésével, amelyben egy Tonto nevű indiánt alakít. Noha a karakter fiktív, az igazi törzs megjutalmazta Deppet azzal, hogy befogadták családjukba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek