Starity

Varga Alexandra lett az év Playmate-je

2012. június 04. 17:05   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas bulin ünnepelte győzelmét az idei év Playmate-je. A gála utáni after partyn a hazai sztárvilág is vörös szőnyegre lépett, hogy a legújabb nyuszilány, Varga Alexandra egészségére koccintson. Többek között Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Horváth Éva, Zimány Linda, Andy Vajna, Hajdú Péter és Sarka Kata, Mester Tamás, valamint Nagy Ervin bulizott hajnalig.

hirdetés
Varga Alexandra lett az év Playmate-je
Fotó: Starity / Miklós András

Varga Alexandra a legújabb nyuszilány. A huszonhárom éves fiatal lány győzelmét egy exkluzív partin ünnepelte meg a MIX Clubban. A Playmate of the Year-választás döntősei mellett a hazai sztárvilág is Alexandrával bulizott az emlékezetes estén.

A vörös szőnyegre lépett Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Erdőhegyi Brigitta, Fresh Viki, Horváth Éva, Nyári Alíz és Edit, Zimány Linda, Sarka Kata és Hajdú Péter, Andy Vajna, Baronits Gábor és kedvese, Gianni, Mester Tamás, Nagy Ervin, Papp Gergő és felesége, Pataky Attila és kedvese, Herczeg Zoltán, a Hooligans gitárosa, Tóth Tibi, az Irigy Hónaljmirigy tagja, Papp Feri, Jáksó Laci, a Class FM műsorvezetője, Rakonczai Imre, a Sugarloaf, Talán Attila, valamint Varga Viktor.

Király Viktor mini koncerttel fokozta az este hangulatát, ráadásként testvérével, Lindával egy különleges duettet is előadtak a közönségnek. A vendégsereg pedig hajnalig mulatott Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén a nyuszilányokkal.


Varga Alexandra (Fotó: Playboy)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek