Starity

Érkezik a Once Upon a Time

2012. június 05. 12:12   |   Szerző: bestiak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne ismerné Hófehérke történetét, akire féltékeny volt a mostohaanyja a szépsége miatt? Megannyi feldolgozás készült már a Disney-meséből, de tavaly az amerikai ABC csatorna elkészítette a mese ez idáig legnézettebb élőszereplős sorozatát, amelyet még ebben az évben levetít a Magyar televízió.

hirdetés
Érkezik a Once Upon a Time

Vannak néhányan, akik már végigizgulták a sorozat első évadát, és alig várják, hogy az ősszel elkezdődjön a folytatása. Azonban, akiknek nem volt ilyen szerencséjük, örömhír, hogy a magyar M1 televíziós csatorna még az idén műsorra tűzi a Once Upon A Time című sorozatot.

A sorozat a klasszikus Hófehérke mese alapjára épül, a mai környezetbe átültetve. A sorozat főszereplője természetesen Hófehérke (Ginnifer Goodwin), akinek történetét megismerhetjük onnantól, hogy megismerkedik a Daliás herceggel (Josh Dallas), és születik egy gyermekük, Emma (Jennifer Morrison), akinek a feladata egy sötét átkot megtörni, amelyet Hófehérke mostohaanyja, a Gonosz Királynő (Lana Parrilla) küld az egész mesebirodalomra. A sorozatban két szemszögből is megismerhetjük a szereplőket: a mese oldaláról és a valós világon keresztül, amelynek a végén a szálak összefonódnak.


Hófehérke és Daliás herceg (Fotó: ABC)

Balázs Bianca, az MTVA Filmfőszerkesztőség vezetője a következőt nyilatkozta az Origónak: „Hogy a közszolgálati csatornák műsorán az új sorozatok közül melyek bukkanhatnak fel, egyelőre kérdéses, de örömmel számolhatunk be a 2011/12-es évad két nagy sikerének közelgő bemutatásáról, hiszen rövidesen elkezdjük vetíteni a Revenge és a Once Upon a Time című sorozatokat, melyek Amerikában már megkapták a második szezonra is a megrendelést.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek