Starity

A Mindörökké rock nemsokára a mozikban

2012. június 05. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rock szerelemeseinek legjobb alkotása nemsokára a hazai mozikba is megérkezik. A Rock of Ages című világhírű musical filmváltozata ugyanis június 21-én a magyar nézőket is meghódítja.

hirdetés
A Mindörökké rock nemsokára a mozikban

A 80-as évek rocklegendái a mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, zenéjük pedig a Mindörökké rock készítőit is megihlette. A korszak legnagyobbjainak (Bon Jovi, Poison, Whitesnake, stb.) szerzeményeit felvonultató film június 21-én az InterCom forgalmazásában a hazai mozivásznakra is megérkezik.

Akik pedig a hangulatot fokozzák: Tom Cruise, Julianne Hough, Russell Brand, Diego Boneta, Catherine-Zeta Jones, Alec Baldwin és még sokan mások.

A történet főszereplője Stacee Jaxx, akit már életében istenné avattak a rajongói. Ő az igazi ikon, az a sztár, aki már azzal tömeghisztériát vált ki, ha csak fellép a színpadra. Zenéjére tömegek tombolnak, ő pedig megállíthatatlanul söpör végig a színpadon…

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek