Starity

Russell Brand csúfot űzött Katy Perryből

2012. június 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A komikus az MTV Movie Awardson szólogatott be a sztároknak, köztük exnejének, Justin Biebernek és Michael Fassbendernek is.

hirdetés
Russell Brand csúfot űzött Katy Perryből

Az MTV Movie Awards házigazdája nem ismerte a határokat a vasárnap esti rendezvényen, több sztárt is kiparodizált. Minden bizonnyal az ő megszólalásai voltak a gála legkínosabb momentumai.

„Utoljára, amikor engem kértek fel a házigazda szerepére, nőül vettem valakit, aki szintén ott volt. Így hát, most legeltetem a szemeim, hátha találok egy új feleséget ma éjjel!” – emlékeztette Brand a nézőket a 2009-es MTV Video Music Awardsra, amikor megismerte Katy Perryt.

Szintén viccet csinált a Shame sztárjából, aki többször is levetkőzött a kamerák előtt: „hatalmas” tehetségét firtatta. Természetesen a kanadai tinisztár sem maradhatott ki a poénáradatból:Justin Bieber olyan csini, még ha meg is támadna, annyit érne el, hogy elélveznék!”

Persze nem csak ezek voltak a legfurább pillanatok: Kristen Stewart arra kényszerült, hogy önmagával csókolózzon Robert Pattinson híján, ezért azt sem bánta volna, ha Chris Hemsworth, Charlize Theron vagy Taylor Lautner szalad segítségére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek