Starity

DiCaprio: "Nem vagyok nagy álmodozó"

2010. július 18. 11:11   |   Szerző: itsthelou

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leonardo DiCaprio elmondta, hogy ritkán emlékszik az álmaira. Pedig új filmje, az Eredet pont az álmokról és azok természetéről szól.

hirdetés
DiCaprio: "Nem vagyok nagy álmodozó"

Leonardo DiCaprio elmondta, hogy ritkán emlékszik az álmaira. Pedig új filmje, az Eredet pont az álmokról és azok természetéről szól, és egy álomvilágban játszódik.

A színész szerint az embereknek figyelniük kéne arra, amit a tudatalattijuk próbál meg elmondani nekik amíg alszanak.

DiCaprioa Teen Hollywoodnak nyilatkozott: "Nem vagyok nagy álmodozó, soha nem is voltam. Olvastam álomfejtő könyveket, és megpróbáltam elemezni őket ebben a formában. De rájöttem, hogy az Eredet a Chris Nolan [a rendező] álomvilága, és megvan a saját felépítése, és a saját szabályai.

Az egyetlen dolog amit nyilvánvalóan leszűrtem az álomfejtésből az az, hogy egyértelműen elnyomjuk a dolgainkat, az érzéseinket, a gondolatainkat a nap folyamán, és az alvás bizonyos szakaszában a tudatalattink, vagy az elménk véletlenszerűen zúdítja ránk a különböző felépítésű szürreális történeteket. Amikor felébredünk, át kéne gondolnunk ezeket a dolgokat.

Az Eredet július 22-én debütál a magyar mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek