Starity

Érkezik Ciara új albuma

2012. június 05. 17:05   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ciara május végén jelentette be, hogy idén új, ötödik stúdióalbumával örvendezteti meg rajongóit.

hirdetés
Érkezik Ciara új albuma

Az R&B énekesnő utoljára 2010-ben jelentkezett új koronggal, amely Basic Instinct címen került a boltokba. Az album nem aratott hatalmas sikert a rajongók körében, azonban az amerikai Billboard-listán sikerült a 11. helyig felküzdenie magát.

Most viszont nagyobb sikert könyvelhet el, hiszen új albuma hamarosan megérkezik. Pontos dátumot nem közöltek, Ciara pedig annyit mondott, minél hamarabb ki szeretné adni. Az énekesnő már a korong címét is megosztotta a nagyközönséggel. A One Woman Army című közelgő lemezt CiCi az egyik legszemélyesebb hangvételű munkájának titulálta, melyben összes érzését kiadhatta.

Ez lesz debütáló albuma az Epic Recordsnál, ahol új „családja” segített neki a korong munkálatain. Olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Tricky Stewart, Harvey Mason Jr. és Damon Thomas. Közreműködőket még nem tudhatunk, illetve 2Chainz neve már biztosan szerepelni fog az albumon, hiszen az első dalban ő segédkezett.

A lemez első felvétele, a Sweat tegnap érkezett meg, s már eddig is meleg fogadtatásban részesült. A dal hivatalosan június 19-től lesz elérhető az iTuneson, azt pedig az album megjelenése követi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek