Starity

Radics Gigi átvette nyereményautóját

2012. június 05. 15:03   |   Szerző: TV2 / Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 15 éves Megasztár-győztes még kénytelen lesz várni pár évet, mire a volán mögé ülhet, de a kocsit addig sem hagyják a garázsban, ideiglenesen az édesapja fogja vezetni.

hirdetés
Radics Gigi átvette nyereményautóját
Fotó: TV2

Tegnap délelőtt ünnepélyes keretek között vehette át nyereményautója kulcsait az E.ON képviselőjétől a Megasztár 2012-es győztese, Radics Gigi. A salgótarjáni énekesnő megilletődve állt az Opel Ampera mellett, majd villámgyorsan bepattant a kormány mögé és boldogan pózolt a fotósok hadának. Bár remekül érezte magát a vezetőülésen, az autót egy darabig biztosan nem fogja vezetni.

„Mivel még csak 15 éves vagyok, nincs jogosítványom, ezért édesapám lesz majd a sofőröm” – mesélte Gigi, majd lelkesen átült az anyósülésre, hogy apjával együtt kipróbálhassa a kocsit.

„Még soha nem vezettem elektromos autót, hihetetlenül csendes, nagyon jól megy, igazi élmény ez nekem” – mondta el Gigi édesapja, aki bármikor áll lánya rendelkezésére, hogy elszállítsa a fellépéseinek helyszínére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek