Starity

Tarány Tamásnak sürgősen életmódot kell váltania

2012. június 06. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májgyulladás és károsodás nyomait fedezték fel az X-Faktor sztárjának a vérében egy vizsgálat során. Tamásnak első körben fogynia kell.

hirdetés
Tarány Tamásnak sürgősen életmódot kell váltania
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Tarány Tamás egy vércseppanalízisen járt, ahol kiderült, hogy nincs minden rendben a vérével.

„Először az sokkolt, hogy rothad a vérem, aztán kiderült, nem olyan súlyos a helyzet, erjedési folyamatok vannak a szervezetemben. Nyilván minden emberben vannak élősködôk, de ezzel még nem szembesültem így soha. Vannak gondok, tudtam, hogy a májam problémás, mert gyermekkoromban is volt egy májgyulladásom” – mesélte a Borsnak Tamás, akinek lefagyott az arcáról a mosoly miután megtudta, hogy az életmódváltás innentől kezdve elkerülhetetlen.

Az életmódszakértő megállapította, hogy Tamás érrendszere el van piszkolódva, melyre megoldást az egészséges táplálkozás jelenthet első körben: 10-15 kilótól kell megszabadulnia Tamásnak, a jojóeffektust elkerülve, ami azt jelenti, hogy nem fog kevesebbet enni, egyszerűen az elfogyasztott ételek minőségében lesz majd változás. Tamás elmondta, hogy a fogyás mellett a cigarettát is le szeretné tenné.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek