Starity

Jared Leto ismét foglalt?

2012. június 06. 12:12   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jared Leto nem könnyen kiismerhető ember. Erre nőügyei is bizonyítékot adnak, ugyanis egy fél nap sem lenne elegendő arra, hogy felsoroljuk régebbi hódításait.

hirdetés
Jared Leto ismét foglalt?

Jared Leto barátnői között már rengeteg híresség szerepelt, ám most úgy néz ki, hogy az új választott a médiától távol álló személy.

A 30 Seconds To Mars sármos énekese éppen barátját, Terry Richardsont látogatta meg egy nőismerősével, amikor a lesifotósoknak sikerült néhány képet lőniük. A fotók ugyan nem támasztják alá száz százalékosan a pletykát, de a szemtanúk szerint Jared nagyon jól érezte magát a hölgy társaságában.

A 42 éves tehetségnek már régóta nem volt barátnője, állítása szerint azért nem, mert lefoglalja minden idejét az új 30STM-album elkészítése.

Egyelőre sem megerősítés, sem pedig cáfolás nem érkezett erre a szóbeszédre: vannak, akik máris szerelemként tekintenek az esetre, míg mások véleménye szerint Jared csak udvariaságból segített a hölgynek áthaladni az úttesten. Egy azonban biztos, a rajongóknak csakis Jared boldogsága számít, mindegy, hogy az egy kellemesen eltöltött délután néhány baráttal vagy pedig egy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek