Starity

Kirabolták Axl Rose-t a párizsi koncertjén

2012. június 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kirabolták Axl Rose-t a párizsi koncerten. A Guns N' Roses frontembere épp privát bulit tartott, amikor ellopták az ékszereit.

hirdetés
Kirabolták Axl Rose-t a párizsi koncertjén

A Guns N' Roses frontemberének öltözőjéből arany- és gyémántnyakláncokat tulajdonítottak el, körülbelül 200.000 amerikai dollár értékben. A világhírű amerikai rockénekes privát bulit tartott a Bercy stadionban, amikor az eset történt.

A francia rendőrség szerdán kiadott közleménye szerint a dühös énekes kedden késő este riasztotta a helyi hatóságokat, miután észrevette, hogy eltűntek az ékszerei. Axl aznap este zártkörű bulit tartott mindössze 100 ember előtt.

Nem ez az első eset, hogy a rockert meglopták. 2006-ban Svédországban két karkötője tűnt el, miután a helyi rendőrség letartóztatta, amiért egy svéd hotelben megvert egy biztonsági őrt. Arról nincs hír, hogy akkor előkerültek-e az ékszerei, de valószínűleg nem.

A Guns N' Roses egyébként továbbállt, hogy folytassa európai turnéját, ami május elején kezdődött, és július végéig tart. Reméljük, a francia rendőrség minél hamarabb kézre kerítik a tolvajokat. Azért érdekes, hogy egy olyan zenekartól loptak, amelynek koncertjein híresen szigorú biztonsági intézkedések vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek