Starity

Jön a szuperhős-invázió?

2012. június 29. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk be: mindannyian szeretnénk egy saját hőst, aki megment minket a bajban. Hollywood előszeretettel viszi filmre az ilyen csodaembereket. Van is rá kereslet bőven. A Marvel ma már valóságos birodalmat épített, amit leginkább a képregényeknek köszönhet. Nézzük, milyen filmekre számíthatunk.

hirdetés
Jön a szuperhős-invázió?

A csodálatos Pókember

Idén nyáron (pontosabban júliusban) kerül bemutatásra az új sikerfilm, főszerepben Andrew Garfielddal. Az alkotás Pókember előéletére világít rá, amely az interjúk szerint sokkal érzelmesebb lesz, mint a korábbi részek, de mindenki megnyugodhat: nem lesz hiány akcióban sem. Az ex-Pókember Tobey Maguire is dícsérő szavakkal illette utódját.

A sötét lovag: Felemelkedés

Valószínűleg ez az év egyik legjobban várt sikerfilmje, ami lezárja a szeretett Batman-szériát. A nemrégiben megrendezett MTV Movie Awardson bemutattak egy videót, ahol sosem látott jelenetek kerültek napvilágra. A film akciódúsnak és sötétnek ígérkezik, biztos nem fogunk csalódni Christopher Nolanben.

Thor 2

Nemsokára elkezdődik a kalapácsvető félisten következő filmjének forgatása. Thor szerepében viszontláthatjuk Chris Hemsworth-öt. Állítólag a villámok istenének nem csak fogadott testvérével, Lokival kell szembenéznie, más gonosz is színre lép. Ugyan a mű csak 2013-ban kerül bemutatásra, de minden rajongó izgatottan várja. A fanok nagy örömére az egész szereplőgárda visszatér.

Amerika kapitány 2

A második világháborús hős kalandjai elég sikeresek voltak a filmipar számára. Természetesen ezt sem hagyhatták folytatás nélkül, igaz még el sem kezdték forgatni. Ez a film csak 2014-re várható, de addig még sokat csúszhat a készítése. Chris Evans és Samul L. Jackson biztosan benne lesz, reméljük a stáb többi tagja is visszaköszön majd a filmvásznon.

Vasember 3

Az első kér rész nagyon jól sikerült, van még szufla ebben a szériában is. Robert Downey Jr. biztos pont, szinte rászabták Tony Stark szerepét. A film valószínűleg 2013-ban fog napvilágot látni, új szereplőkkel és (sejthetően) akciódús jelenetekkel. A történetről sajnos még nem sokat tudni.

Bosszúállók 2 (?)

Az Avengers hatalmas sikereket ért el már az első hétvégén, mikor megjelent. Valljuk be, ez nem is véletlen, a film akciódúsra és fantasztikusra sikerült, a rajongók nagy örömére. Hollywood biztos nem áll le egy filmnél, van még mit kihozniuk ebből a történetből. Ráadásul az első film elég furcsa helyen végződött: sejteni lehet, hogy nincs vége a sztorinak. Konkrétumokról azonban még nem beszélhetünk, mindenki fogcsikorgatva várja a felröppenő híreket.

Ez lenne dióhéjban a következő szuperhősadagunk. De még bármi lehetséges, akár egy újabb Hulk-film is szóba kerülhet, de Superman sem elhanyagolható téma. Addig is csemegézhetünk ezekből; nem lesz hiányérzetünk, az biztos!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek