Starity

Willow Smith negyvenévesen randizhat

2012. június 07. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha Will Smith rengeteg dolgot megenged lányának, melyek drasztikus és meghökkentő külsőt eredményeznek, a fiúzás szóba sem jöhet – míg 40 nem lesz!

hirdetés
Willow Smith negyvenévesen randizhat

A 11 éves énekesnő, aki jóval érettebb koránál, fura megjelenésének hála legalább öt évvel idősebbnek néz ki, és annak is érzi magát, egy időre elfelejtheti a randizást, apja, Will Smith ugyanis megtiltotta, hogy akár egy fiúra is ránézzen.

Willow édesapja a People magazinnak számolt be félelmeiről, ugyanis bevallása szerint retteg attól, hogy kislánya eléri azt a kort, amikor majd a fiúkról kezd ábrándozni. Will így tette, amit kellett, még mielőtt ez bekövetkezett volna, megtiltotta különc lányának a randizást.

„Ha eljutunk odáig, hogy Willow egy fiút hoz haza, elvégzek mindenféle tesztet és nyomozást, mindent ki fogok deríteni a kölyökről! – figyelmeztette a lányával szimpatizáló kamaszokat. – És ez akkor fog bekövetkezni, amikor negyvenéves lesz! Csak akkor mehet majd randevúra!”

Will talán szigorú kijelentésével próbál vezekelni azért, amiért elszaladt lányával a ló, aki többek közt leborotválta haját, majd zöldre festette azt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek