Starity

Készül a Halálos Iramban 5

2010. július 18. 14:02   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készül a nagysikerű film 5. része, melyben előreláthatólag az eredeti szereplők fognak újra játszani. A siker garantált.

hirdetés
Készül a Halálos Iramban 5

A Halálos Iramban 4. része hatalmas sikert aratott világszerte és ezt nagyon jól tudják Universalnál is. A színészek felől sincs semmi akadálya az új rész elkészítésének, ugyanis állításuk szerinte nagyon élvezik a film forgatását.

Vin Diesel mellett Paul Walkernek is nagyszerű elképzelései vannak az új forgatási helyszínnel kapcsolatban. Paul Európába jönne forgatni, és itt keresne valami szép helyszínt, például Franciaországot. A rendező arra gondolt, hogy mivel a 4. rész nem lett igazán befejezve onnan folytatnák a történetet. Vagyis Brian megszöktetné pár segítővel Torettot, és újabb kalandokba keverednének az illegális versenyzés csodás világában.

A rendező kiléte még nem biztos, mert ugyan Justin Lin szívesen elvállalná a munkát, de lehetséges, hogy Vin Dieselt nem csak a kamerák előtt, hanem a kamerák mögött is láthatjuk.

A film megjelenéséről még semmi sem biztos, de ha így haladnak, akkor 2012-ben kerül bemutatásra az újabb izgalmas és akció dús film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek