Starity

Érkezik Grace Potterék új albuma

2012. június 08. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 12-én a boltokba kerül a Grace Potter and the Nocturnals legújabb, The Lion The Beast The Beat című albuma.

hirdetés
Érkezik Grace Potterék új albuma

Grace Potter és zenekara június 12-én megjelenteti legújabb nagylemezét. A korongon természetesen helyet kap majd az április 10-én kislemezen, majd május 30-án videoklip formájában is megjelent Never Go Back című szerzemény is.

A lemez standard és deluxe változatban is megjelenik, előbbin 11, utóbbin pedig 15 dal szerepel majd, azt azonban még nem tudni, hogy mely szerzemény jelenik meg legközelebb kislemezen.

A csapat egyébként 2005. óta zenél együtt, első albumuk (Nothing But The Water) után még ugyanabban az évben jelent meg a második (Live Oh Five), amelyeket aztán 2007-ben a This Is Somewhere című nagylemez követett. 2008-ban a Live In Skowhegan című korongjukkal arattak sikereket, majd 2010-ben a Grace Potter and the Nocturals, idén pedig a Live From The Legendary Sun Studio című lemezük került a boltok polcaira. Ezt követi majd az új dalokat tartalmazó lemez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek