Starity

Justin Bieber dalt írt szerelmének

2012. június 09. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomezt egy róla szóló dallal lepte meg a kanadai énekes, aki a Billboard magazin legújabb számának címlapján tündököl.

hirdetés
Justin Bieber dalt írt szerelmének
Fotó: Billboard

Justin Bieber a Billboard magazin címlapján pózol, amelyben a rajongók egy többoldalas interjút is elolvashatnak kedvencükről. A sztár elárulta, egy romantikus dalt írt kedvesének, mivel oly nehéz távol lennie tőle, miközben turnézik.

Többek között a Believe albumán helyet foglaló dalokról osztotta meg a magazin riporterével véleményét, és azt is hozzáfűzte, az egyik Selena Gomeznek szól, mivel nagyon nehéz számára távkapcsolatban élni.

„Az a dal nagyon különleges a számomra. A távkapcsolat fenntartása nagyon nehéz – tengerentúlon, más országokban lenni kemény. A dalban elmondom, hogy minden rendbe fog jönni” – árulta el Bieber, aki a szerzeménynek a Be Alright nevet adta, és részben ő maga szerezte, amíg Japánban koncertezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek