Starity

Beyoncé megint babát vár?

2012. június 09. 20:08   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő még nem nyilatkozott a hírről, így elképzelhető, hogy az egész csak kacsa, mindenesetre barátai megerősítették: érkezik a második baba!

hirdetés
Beyoncé megint babát vár?

Még csupán 6 hónapos a kis Ivy, akit az egész világ hatalmas szeretettel várt. Az eddigi eltelt fél évben rengeteg kép készült róluk, de csupán egy olyan – amit a szülők tettek közzé az interneten –, ahol látszik a baba arca.

Beyoncé nemrég újra koncertezni indult, ahol már külsőre teljesen bomba formában volt. Egyes híresztelések szerint ez nem marad sokáig így, hiszen Bee és Jay-Z második gyermeküket várják.

A Mediatakeout szerint két bizonyíték is van arra a tényre, hogy a szépséges énekesnő újabb babát hord szíve alatt: az első indok, miszerint Beyo már két hete nem iszik semmiféle alkoholt, sőt, még kedvenc borára is nemet mondott. A második pedig, hogy bennfentesek szerint újra szedi a kismamáknak előírt vitaminokat.

„Hetek óta nem iszik semmiféle alkoholt. A minap Pétrust rendeltünk, ami a kedvence, mégsem kért belőle. Nagyon rejtélyes volt” – árulta el a közeli barát, aki szerint az énekesnő a második hónapban lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek