Starity

Angelina és Catherine egy szerepért küzd

2010. július 18. 17:05   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie könnyen Catherine Zeta- Jones riválisává válhat egy filmszerep miatt. A két amerikai színésznő ugyanis a hamarosan készülő, Elizabeth Taylor életéről szóló film főszerepéért versengenek.

hirdetés
Angelina és Catherine egy szerepért küzd

A játékfilm fő témája Liz Taylor és Richard Burton viharos szerelmi kapcsolata és kétszeri házasságkötése lenne. A művésznő megihletésére mindkét színésznő esélyes.

A mű hivatalos forrása pedig Sam Kashner és Nancy Schoenberger: Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton, and the Marriage of the Century (Dühödt szerelem: Elizabeth Taylor, Richard Burton és az évszázad házassága) című könyve.

Mivel mindkét bájos színésznő élénken érdeklődik a produkció iránt, így sokak szerint hamarosan hatalmas viták alakulhatnak ki kettőjük közt. A pletykák szerint a film rendezőjének kiléte sem bíztos még, de a legesélyesebb Mike Nichols, aki többször is együtt dolgozott már Burtonnel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek