Starity

Adele: „Meghalnék, ha egy exem dalt írna rólam”

2012. június 14. 14:02   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú énekesnő meglepő vallomást tett egy nem rég lezajlott interjúban.

hirdetés
Adele: „Meghalnék, ha egy exem dalt írna rólam”

Adele nemrég volt a Today Show-ban, ahol dalai eredetéről kérdezték. Köztudott, hogy világsikerű szerzeményei többnyire exbarátairól szólnak, és összetört szíve miatt írta azokat a dalokat. Megkérdezték a televíziós műsorban, hogy ő hogy érezné magát, ha róla írnának. Az énekesnő azt mondta, mulatságos lenne, de meg lenne bántva.

„Az exbarátom tudja, hogy a slágereim róla szólnak, de szerencsére tudja kezelni a helyzetet. Minden tiszteletem neki, amiért eltűri, én már meghaltam volna, ha rólam és a személyes dolgaimról írtak volna.”

Hozzátette, hogy ő nem bosszúból írta a dalokat, csupán kiöntötte szíve bánatát, és sajátos terápiának szánta. „Nem tudtam, hogy az album ekkora siker lesz, ha tudtam volna, óvatosabb lettem volna” – magyarázta a 21 címet viselő album énekesnője.

Nos, mi nem bánjuk, hogy az énekesnő ennyire őszinte volt, hisz akkor nem biztos, hogy ilyen nagyszerű albummal tudott volna előrukkolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek