Starity

Klippremier: Chris Brown - Don't Wake Me Up

2012. június 11. 18:06   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon, azaz június 11-én újabb klip került fel Chris Brown hivatalos VEVO-csatornájára, ami a Don't Wake Me Up címet kapta.

hirdetés
Klippremier: Chris Brown - Don't Wake Me Up

Az amerikai énekes igazán mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, a magánéletének egyengetése mellett gőzerővel dolgozik a karrierjén is, nemrég jelent meg Nicki Minaj-zsal közös daluk, a Right By My Side és nemsokkal ezután, május végén a fiú Sweet Love című klipje is napvilágot látott.

A Chris-rajongóknak nem kellett sokat várniuk az új klipre, hiszen a mai napon bemutatták a Don't Wake Me Up című dal videóját. A pörgősre sikerült szám videóját Colin Tilley rendezte, ami igazán meseszerűre sikerült, három lehetséges álmot mutat be, amikor Chris követi a szerelmét, akit a klipben a modell Araya Nicks játszik. Először egy mesébe illő labirintusban, majd a nagyváros feletti felhőkben, végül pedig a sivatagban követi a lányt.

A Don't Wake Me Up a negyedik kislemez Chris negyedik, június 29-én megjelenő albumáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek